achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

zaterdag 24 november 2012

Uitslag verjaardagscandy

Hallo lieve bloggers,

Wat een gedoe met die postbode van ons eerst stopte hij onze post in de brievenbus bij onze buren en toen kregen we 2 dagen geen post terwijl ik van verschillende mensen nog post verwachtte voor mijn verjaardag maar goed dit even wat postnl. betreft.

Ik heb van diverse van jullie een prachtige kaart ontvangen waar ik héél erg blij mee ben, zulke mooie kaarten allemaal, hierbij een foto. Ik wil nog even vermelden dat ik bijzonder verrast was door de kaart van Bep met foto's van mezelf erin, heel bijzonder gedaan bedankt Bep.Ik heb vanmiddag mijn man een lootje laten trekken en de winnaar is........ tata

 
GERJANNE
 
 

 
 
Van harte gefeliciteerd GerJanne en als je mij even, voor alle zekerheid, je adres mailt dan zorg ik dat je volgende week het pakje thuis krijgt en hopelijk is bij jullie de postbezorging wel oké. ;-))
 
Verder wil ik iedereen bedanken voor het meedoen aan de candy en de mooie kaarten en ook de lieve berichtjes voor mijn knie dat geeft je weer zoveel goede moed en steun.
 
Nou dit was het weer voor vandaag, ik ga vanavond weer even een rondje doen en bij enkele van jullie een berichtje achterlaten want dat is er de laatste dagen bij in geschoten.
 
Ik wens jullie een héél fijn weekend en tot de volgende post.
Lieve groetjes Jopie
 
11 opmerkingen:

GerJanne zei

Oh Jopie,
ik plaats net je kaart op mijn blog!! Hoe toevallig is dat?? Ik denk: even kijken of Jopie al een berichtje heeft gedaan.... en ja!! Ben ik het ook nog geworden!! Het is ongelofelijk!! Wil je je man heel hartelijk bedanken voor zijn gelukkige hand? Een kus gaat te ver, maar een knuf namens mij mag wel he?
't Is gewoon een extra verjaardagscadeau! Ik mail je mijn adres!!
Mijn weekend kan niet meer stuk!

Lieve groet, GerJanne

Heleen zei

Gefeliciteerd Gerjanne! Prachtige kaart heb je ook gemaakt.
Fijn weekend
Lieve groetjes, Heleen

Irene zei

Proficiat GerJanne en fijn dat de post uitendelijk toch dat heeft gedan wat we alemaal graag willen, dat de kaartjes aan komen en jij blij bent Jopie!!!

Lieve groetjes, Irene

Anita Meijer zei

Nou moe de mijne staat er niet tussen, leuke postbode hebben jullie. Had hem woensdag op de bus gedaan in de hoop dat je hem dan echt op je verjaardag zou krijgen. Had er nog 2 op de bus gedaan en die hebben hem wel donderdags keurig door de brievenbus gekregen. Ik hoop maar dat die toch nog aankomt Jopie. Maar de kaarten die je wel al hebt gehad zien er tiptop uit, super voor je. En GerJanne wat geweldig voor je meis gefeliciteerd, jouw dag kan zeker niet meer stuk en dat zo vlak voor je verjaardag. Geweldig meis. Nu hoop ik maar dat mijn envelop bij jou wel op tijd in de brievenbus beland, we zullen zien.
Liefs van Anita

Richtsje zei

Lieve Jopie, ook de mijne zie ik er niet tussen staan, vreemde postbezorging daar bij jullie! Maar als je het kaartje wilt zien wat ik voor je maakte, kijk dan maar even bij mijn één na laatste post. Daar staan er twee kaartjes en de donkere vintage had ik voor jou gemaakt! Wie weet krijg je hem nog... En dan nog even de felicitatie voor Gerjanne! Schitterend hé, dat lekkere surprise gevoel!

Lieve groetjes van Richtje

Bep zei

Hoi GerJanne van harte gefeliciteerd met met je gewonnen prijs leuk hoor.

Jopie graag gedaan hoor.

Liefs Bep

Ans Gilbert zei

Hoi Jopie,

Ik zit net je kaarten te bekijken en..heb je mijn kaart niet gehad ??? Ik heb de kaart afgelopen dinsdag op de post gedaan..hoop dat ie niet verdwenen is.. GerJanne gefeliciteerd..nog een axtraatje voor je verjaardag..

Liefs van Ans

Danoesja zei

Hoi Jopie

Als eerste alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
En voor GerJanne van harte met je gewonnen Candy.
Wat zijn je creaties weer mooi Jopie, ik heb zitten genieten.

Lieve groetjes
Danoesja

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Jopie,
Wat leuk dat je zo verwend bent op je verjaardag. Je hebt inderdaad allemaal hele mooie kaartjes gekregen. GerJanne, gefeliciteerd. Krijgt ze voor haar verjaardag ook nog een leuke candy. Haar verjaardag kan al niet meer stuk.
Groetjes Mirande

Daatje zei

Hoi hoi Jopie,
je hebt leuke kaartjes gekregen!
De post heeft zijn weg toch nog gevonden!
Groetjes van Daatje

Cora Hoekstra zei

Wat fijn dat er zoveel mensen aan gedacht hebben om je een kaart te sturen, en wat een mooie allemaal.