achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

zaterdag 27 oktober 2012

Een teken van leven

Hallo lieve volgers,

We zijn eindelijk weer thuis van een vakantie van 5 weken in Oostenrijk en wat hebben we een prachtig weer gehad maar ja eens moet je weer naar huis hè. Ik heb vanuit Oostenrijk sommige van jullie wel gevolgd maar niet gereageerd, sorry !

We hadden niet zo'n leuke aankomst deze keer bij de caravan, we hadden nl. lekkage gehad en er stond dus een hele flinke plas water midden in de caravan waar de vloerbedekking in dreef. Alles was vochtig het beddengoed e.d. dus gauw alles naar buiten gegooid en gaan dweilen. Het water had er al langere tijd in gestaan want overal zat schimmel op. Nou ik kan jhe vertellen daar wordt je niet vrolijk van maar gelukkig scheen de zon en kon alles naar buiten om te drogen en te luchten want ook dat was wel nodig en we konder er niet in slapen, veel te ongezond dus ben ik naar voren naar de receptie gegaan en heb een hotelkamer geboekt dus dat was wel weer een geluk bij een ongeluk. Maar goed alles is weer schoon, van onder tot boven gesopt samen met mijn man, en gelukkig viel de schade achteraf allemaal wel mee. Er is 1 klein deurtje waar het weer in zit en dat gaat er dus niet meer uit.

Ik hoop van de week weer eens een kaartje te kunnen maken ik heb Wil al gebeld om een afspraak te maken voor de aankomende week en misschien kunnen we elkaar dan weer eens inspireren want dat is wel nodig haha. En ik zie zulke leuke kaarten bij iedereen voorbij komen dus dat moet wel gaan lukken.

De kerstkaarten zullen dit jaar, behalve een paar van verleden jaar, wel gekocht moeten gaan worden want ik heb nog niets gedaan in die richting. Schande!!

Zo dit was het weer voor vandaag ik hoop jullie snel weer even een kaartje te kunnen laten zien.

Lieve groetjes Jopie12 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha Jopie,
nou dat is inderdaad geen leuke thuiskomst, zeg! Wat een gedoe..... En het zal wel gestonken hebben, ook.
Kom je uitgerust terug kun je meteen weer aan het werk!
Het lijkt me een goed idee dat je weer eens met Wil afspreekt, want ik zie nooit meer een berichtje van haar. Kan ook mijn lijst liggen. Het is al een paar keer gebeurd dat ik opeens ergens geen volger meer was. Heel gek! Toen heb ik nog gevraagd of diegene me 'ontvolgd' had,maar dat was niet het geval.
Nou, succes met opruimen en tot gauw blogs!

GerJanne

corryskaart zei

hoi jopie
zo dat was wel eerst balen voor je aan vakantie kon beginnen maar gelukkig is alles opgelost en ben je weer heelhuids thuis met manlief en nu weer gaan genieten samen met wil!
fijn weekend en groetjes van corry

Richtsje zei

Hé Jopie, inderdaad, ik vroeg het me ook al af of je niet meer blogde! Maar super dat je er weer bent!

Groetjes Richtje

Leny Hempen zei

Hoi Jopie,welkom weer in blogland.
Wat een afschuwelijke aankomst in Je Caravan.
Maar zo als Ik uit Je verhaal begrijp valt de schade gelukkig mee.
Hopelijk heb Je toch verder nog een leuk verblijf in Oostenrijk gehad.
Doe rustig aan hobby komt wel weer.
Doe Je Je Zus de groetjes.
Heb verder een fijn weekend.

Gr Leny Hempen

Irene zei

Wat een afknapper als je zoiets aantreft terwijl je denkt heerlijk van de vakantie te gaan genieten. Maar jullie hebben het weer voor elkaar Jopie en gelukkig ook nog kunnen genieten.
Ga maar gauw aan de knutsel met Wil, die inspiratie borrelt dan vanzelf weer naar boven!

Liefs, Irene

Anita Meijer zei

Zat toevallig laatst aan je te denken Jopie, goh we horen helemaal niets meer maar nu weet ik dus ook waarom. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad in Oostenrijk maar wat verschrikkelijk van die vocht in de caravan, gelukkig is de schade beperkt gebleven maar begrijp heel goed dat je er niet vrolijk van werd. Welkom terug Jopie en ik ben benieuwd naar je kaartje die je misschien van de week gaat maken.
Liefs van Anita

Aleida zei

Bah! Lekkage is nooit leuk. Sterkte met je kerstkaarten.
groetjes,

Joke zei

Ik vond het al stil aan deze kant maar nu weet ik waarom heerlijk even naar Oostenrij maar wat een pech met de caravan gelukkig heb je alles op kunnen lossen.
En ben benieuwd met welke kaart je van de week mee komt.
fijn zondag gr.Joke

Babette zei

Wat een vervelende aankomst, gelukkig viel de schade mee. Gelukkig hebben jullie nog een mooie vakantie gehad.
Kijk uit naar je kaartje.
Groetjes Babette

cristel zei

ja das inderdaad wel minder als je zo thuis komt natuurlijk maar je vakantie was leuk dus das dan al iets wat mischien een beetje goed maakt.Welkom thuis en ik ben weer benieuwd naar je nieuwe kaartjes
grtjs

creacora zei

O wat een gedoe allemaal maar ja als jullie toch maar een beetje genoten hebt ,
En nu weer lekker freubelen met Zus dan komt de inspiratie vanzelf wel weer terug Suc6 !

Groetjes Cora

Cards en Box bij Lady M zei

wat een tegenvaller was dat voor je daar zit je niet op te wachten gelukkig is alles goed verholpen en heb je kunnen genieten van je vacantie en nu weer lekker aan de knutsel groetjes maartje