achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

zaterdag 28 april 2012

Gelukt!!

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie reactie en Jacqueline je uitleg was erg duidelijk en achteraf heel erg simpel maar ja je moet er maar opkomen.
Fijn weekend en groetjes Jopie

8 opmerkingen:

Irene zei

OOOH Jopie ik hou mijn hart vast voor de dag dat ik het nieuwe Blogger voor mijn neus krijg...........dan hoort heel scrapland HELLUP!!!!

Liefs, Irene

corry'kaart zei

hoi jopie
fijn dat het gelukt is want anders gaan wij bloggers stressen,gelukkig 'zit'ik nog met de oude:-))
groetjes van corry

Leny Hempen zei

Wat heerlijk dat het gelukt is Jopie.
Want anders zouden we zonder Jopie,haar mooie creaties moeten.
Dat willen we toch niet.
Heb een fijne zondag.

Gr Leny Hempen

Gery zei

Hoi Jopie,
Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog en dank voor het feit dat je volger bent geworden. Het blijft ontzettend leuk als iemand je werk leuk genoeg vindt om te gaan volgen.
Heb natuurlijk ook over jouw blog gewandeld en jij maakt ook ontzettend leuke kaarten hoor! Wat mij opvalt is het mooie inkleurwerk, want dat blijf ik toch wel moeilijk vinden, maar oefening baart kunst, dus ik houd vol. Ik ga jou volgen om de kunst hiervoor af te kijken, okay?
Groetjes Gery
PS Blogger heeft ook mijn blog aangepast!!! Moet ook zoeken naar alles!! Afschuwelijk vind ik het, hopelijk went het snel.

ALIX zei

Dag jopie, bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog, ik ben ook jouw volger geworden : zo'n mooie creaties die ik zie! Ik kom vaker hoor! Gr Alix

Wilma zei

Hoi Joopie.
Wat leuk dat jij op mijn blog bent geweest en gelijk volger bent geworden. Heb net op mijn gemak bij jou rond gekeken en ozo leuke en mooie dingen gezien. Ik word volger!!

Richtsje zei

Hoi hoi Jopie, leuk dat je langs kwam en dat je volger bent geworden! Leuk om te horen dat er creabeas zijn die mijn werk ook leuk vinden. Die van jou ziet er ook goed uit hoor! en net zoals die anderen zie ik ook tegen de nieuwe blogger outfit aan. Maar genoeg hulp in bloggerland dus dat komt vast goed.
Groetjes Richtsje

gré zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.