achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

dinsdag 8 november 2011

Even bijpraten

Goedenmiddag allemaal,

Allereerst wil ik de nieuwe volgers van harte welkom heten geweldig dat jullie mijn blog willen volgen en ik kom snel bij jullie even langs om te kijken wat voor moois er allemaal te zien is.

Het is een hele tijd geleden dat ik iets op mijn blog geschreven hebt maar we zijn lekker 3 weekjes naar Oostenrijk geweest en we hebben prachtig weer gehad dus allebei met een lekkere bruine kop teruggekomen haha. Het was eigenlijk de bedoeling om 2 weken te gaan maar het weer was zo super dat we er nog een weekje aan vast hebben geplakt, de caravan staat er toch het hele jaar en we kunnen gaan wanneer we willen. Zo vandaag eindelijk door alle was en strijk heen het was een aardige berg en dus nu weer aan de hobby gaan denken.

Ik had ook wat hobbyspullen meegenomen maar was helaas mijn schaartje vergeten zodat ik geen plaatjes kon uitknippen om mijn kaartenpakketje te maken, lekker snugger hihi maar de volgende keer zal ik het zeker niet meer vergeten. Het waren voornamelijk kerstkaarten die ik moest maken en dat is dus nu niet gelukt, erg jammer maar helaas.

Er was ook nog een leuke verrassing toen ik thuis kwam er lag nl. bij de post een schattige stempel die ik gewonnen had bij een candy van Heleen, geweldig lief stempeltje, Heleen alsnog hartelijk bedankt.

Vanmiddag ga ik naar Wil, we gaan lekker bij haar eten en na de koffie weer samen aan de knutsel, het lijkt een eeuwigheid geleden dat we dat gedaan hebben dus ik hoop dat er vanavond weer iets moois uit komt.

Nu nog even geen kaartje maar ik zal een paar foto's van onze voortent laten zien. Mijn man heeft onze tent helemaal betimmerd met hout zodat het een Oostenrijks chaletje lijkt, erg gezellig en een heerlijke leefruimte en in de caravan slapen we.

Ik wens jullie nog een fijne dag verder en ik hoop snel weer een kaartje te kunnen plaatsen en ook weer bij iedereen een reactie te plaatsen.

Groetjes Jopie
Hier zien jullie 2 heerlijke fauteuils en op de voor grond nog een deel van de eethoek.

Hier een Oostenrijkse eethoek en daarachter het keukentje

20 opmerkingen:

Leny Hempen zei

Hoi Jopie

Wat heerlijk dat je heb genoten in oostenrijk.
En wat lekker drie weken lang.
Maar weer gelukkig terug in blogland.
Wat een prachtige foto's van de voortent.
En wat ziet het er bere gezellig uit.


Gr leny Hempen

Rachel zei

Voortent....? Het lijkt wel een chalet! Luxe hoor! Heerlijk zo'n lange vakantie.........
groetjes Rachel

Heleen zei

Welkom terug Jopie! Wat een pracht van een voortent hebben jullie. Lijkt inderdaad net een chalet. Ziet er erg gezellig uit.
Fijne avond bij je zus en ik kijk uit naar je nieuwe kaart!

Groetjes,
Heleen

Marja Rolfes zei

Wat lekker dat je 3 weken weg kon!! Wat een super gezellige voortent!!!!!!!!!!!!!!! Geen wonder dat je het zo lang kunt uithouden! Enne, nu snel aan de kerstkaarten want de tijd gaat dringen! :D
xxx
Dutch Tulip
Marja

Summer-design zei

Hallo Jopie, dat ziet er geweldig leuk uit, vind die Oostenrijkse eethoeken ook wel iets hebben, nemen weinig ruimte in, maar het belangrijkste is dat jullie hebben genoten, dat pakt niemand je meer af.
Knutzelse vanavond en nog veel freubelplezier!

Gr, Wietske

Flip-Flop Creations zei

Glad you enjoyed your Holiday. Lovely "chalet"! ~jeni :)

Irene zei

Welkom thuis en in blogland Jopie. Fijn dat jullie het zo goed hebben gehad maar met zo'n voortent kan dat ook niet misgaan toch? Groetjes aan Wil en ik kijk uit naar kaartjes van jullie.

Groetjes, Irene

M@rjan zei

Nou, jullie zitten daar toch goed, zeg! Groot gelijk dat je lekker drie weken gaat als het bevalt. Heerlijk toch?

Stertke Marielle!

miriam zei

Dat ziet er erg gezellig uit
gr miriam

corry'kaart zei

hoi jopie
kan begrijpen als ik je fotos zie dat je een extra weekje bij hebt geplakt:-))
heerlijk is dat als je samen kan genieten van zoiets moois en leuks
groetjes van corry

Wilma zei

Hallo Jopie,
Welkom terug in blogland en wat ziet jullie caravan er gezellig uit. Ik kan me voorstellen dat je daar graag wat tijd in door wil brengen.
Liefs Wilma

Ria zei

Wat ziet dat er gezellig uit, lijkt inderdaad net een chaletje, heerlijk Oostenrijk ook ons mooiste vakantieland !!!

geniet weer lekker van een avondje knutselen en we zien snel wel weer wat het geworden is.

groetjes Ria S.

Esther zei

Prachtig hoor,ziet er erg leuk en gezellig uit.
Ben benieuwd wat je gaat maken.haha

Groetjes Esther

GerJanne zei

Ha Jopie,

nou, dat kun je geen kamperen meer noemen. Die fauteuils!! geweldig, zeg! Daar zou ik het ook wel een paar weekjes kunnen uithouden.
Jammer dat je je schaartje vergeten was. Nu weer samen met Wil knutselen...van haar hebben we ook al lang niets gezien, trouwens. Ben reuze benieuwd naar jullie creaties!

GerJanne

Christine zei

Goed voor jullie dat jullie zo lekker konden genieten! Ik ben zeker dat er na die weken weer prachtige spulletjes zullen te zien zijn bij jouw!
Liefs
Christine

Thea zei

Heerlijk Jopie, wat een geluk dat je kunt gaan wanneer je wilt naar dit prachtige land. En wat een mooie caravan, supergezellig. Wij gaan eerste kerstdag en ik tel de dagen al weer af. Een tip voor als je weer gaat, koop een tweede schaartje en leg die in de caravan, ha ha. Veel plezier bij je zus vanavond.

Liefs
Thea

Babette zei

Fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hebben gehad. De voortent ziet er zo er mooi en knus uit.
Groetjes Babette

arjette zei

Wat ziet dat er ontzettend gezellig uit!!!

gr. arjette.

yvon zei

Fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad. En als ik dat zo zie krijg ik gelijk weer heimwee naar Oostenrijk. jodelatietie.
Groetjes, Yvon

gré zei

heel leuk zo he
ik ken zoiets
dat hebben ze in duitsland ook zo
en over de carevan ook nog een sneeuwdak
bere gezellig
volgende keer ga ik met je mee hoor

hhahahaha

groetjes gré