achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

donderdag 17 maart 2011

Goed bericht

Hallo allemaal,

Iedereen die mij sterkte heeft gewenst bedankt voor jullie lieve berichtjes. Het heeft inderdaad geholpen en ik kreeg de mededeling dat het geen kwaadaardige gezwellen waren in mijn borst dus kan ik weer lekker verder gaan met kaarten maken. Dat is nodig ook want ik had net nieuwe ponsen gekocht en copics en hoe zouden Pipoos en Doeading anders kunnen overleven haha.
Maar alle gekheid op een stokje ik ga weer lekker verder met mijn leven en lekker maandagavond weer samen kaarten maken, of bloemen met de nieuwe ponsen, met mijn zus Wil.

Fijne dag verder.
liefs Jopie

13 opmerkingen:

heidy zei

Oh Jopie,wat een opluchting,ik ben zo blij voor je!
Groetjes Heidy

Marianne zei

Gefeliciteerd Jopie! Wat moet je opgelucht zijn.
En nu weer genieten van je hobby. Life is too short.
Groetjes Marianne

Wil zei

Lieverd ik ga ervoor.
We gaan weer lekker verder met knutselen enik hoop dat we nog maar heel veel mooie kaarten mogen maken samen.

Dikke kus je zusje Wil

Ageeth Holster zei

Hallo Jopie, daar ben ik dan. Leuk dat je volger bent geworden van mij dank je wel. Ik heb hetzelfde gedaan en volger geworden van jouw blog. Ik zag dat je goed nieuws hebt gekregen wat fijn! Nu lekker aan de knutsel samen met zus gezellig hoor. Ik knutsel weleens met mijn moeder, volgende week komt ze een dagje naar hier.
Lieve groetjes van Ageeth x

Annemarie en Merit zei

Hallo Jopie,

Allereerst wat fijn dat je zo'n goede uitslag hebt gekregen heerlijk!!! En bedankt dat je volger bent geworden en heel erg bedankt voor je leuke kaart, ik heb hem vandaag (donderdag 17/3) ontvangen. Erg leuk dat je ook meedoet.
Wij zijn ook volger bij jou geworden.

lieve groetjes Annemarie en Merit

Esther zei

Fijn dat het zo goed is afgelopen allemaal.
Een grote zorg minder.
Lekker aan de kaart samen met je zus,ik ben benieuwd wat er weer uit komt.

Groetjes Esther

Marijke zei

Hoi Jopie, ik ben ook bij jou komen kijken en volger geworden. Schrok wel even van het berichtje, maar gelukkig heb je goed nieuws gekregen! Hardstikke fijn, nu kun je weer lekker aan de freubel!

Lia zei

Gefeliciteerd, wat ben ik blij voor je, dan valt er een hele jas spanning van je af he?

groetjes Lia

Marlies zei

Hoi Jopie, bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog, ik ben natuurlijk ook bij jou komen kijken en ben ook volger van je geworden. Ik ben blij dat je goed nieuws te horen hebt gekregen, een hele opluchting voor je!
groetjes, Marlies

marion zei

he jopie, wat leuk dat je meedoet met mijn candy> Ik ben even bij jou wezen kijken en je maakt mooie kaarten hoor. Ik kom beslist eens vaker neuzen. Ik ben ook jouw volger geworden. Enne gefeliciteerd met het goede bericht, ik weet wel niet hoe of wat maar blijkbaar is alles oke. Fijn! Groetjes marion

Riet zei

Gefeliciteerd Jopie,wat een fijne uitslag.
Nu valt de spanning gelukkig weg.

Liefs Riet.

Aloesaloes zei

Wat heerlijk dat je dit goede nieuws hebt gekregen!
Je maakt prachtige kaarten met heel mooi ingekleurde magnoliaatjes. Geniet er maar lekker van en blijf ze maken, zodat jouw volgers, waar ik er nu ook één van ben, er ook veel plezier van hebben.

Groetjes, Loes

Sanne zei

Hoi Jopie,

Bedankt voor het meedoen aan de candy! Er is volgens mij iets mis gegaan met het volger-worden. Natuurlijk heb ik ook even bij jou rondgekeken. Erg leuke blog! Kom zeker nog eens terug!

Groetjes Sanne