achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

woensdag 23 januari 2013

Bedankkaartje


Lieve bloggers,

Hier even het kaartje wat ik gemaakt had voor de verpleging van het ziekenhuis in Dirksland waar in mijn nieuwe knie gekregen heb (zie vorig bericht). Het gaat iedere dag een beetje beter al is het buigen van mijn knie behoorlijk pijnlijk maar gelukkig heb ik een lieve man die daarna lekker mijn voeten masseert als beloning (lief hè) doet ie anders nooit haha.

Ik ben maar aan het knippen van 3-D plaatjes begonnen omdat ik me op den duur behoorlijk zat te vervelen en ik kon geen sudoko puzzel meer zien. Vanmiddag lekker naar de kapper geweest zodat ik er ook weer een beetje fatsoenlijk uitzie en morgen naar het ziekenhuis voor de krammen eruit te laten halen, zou het pijn doen????

Ik wil tevens Dora bedanken voor de mooie kaart die ik gisteren heb ontvangen en er zaten ook een paar stempelplaatjes bij, Dora bedankt en ook alle andere bloggers die lieve steun sturen.

Dit was het weer voor vandaag en ik hoop snel weer iets te kunnen maken, jullie horen nog wel van me.

Groetjes en veel liefs van Jopie

vrijdag 18 januari 2013

Knietje

Lieve bloginnetjes,

Vandaag heb ik even de moed opgepakt om jullie op de hoogte te stellen van de gang van zaken hier.
Zoals velen van jullie weten ben ik vorige week dinsdag geopereerd en heb een nieuwe knie gekregen. Vrijdags ben ik weer naar huis gekomen en heb veel visite gehad en mooie bloemen allemaal en toen begon het oefenen en je weg zoeken in de douche en de rest van het huis wat niet mee viel de eerste dagen maar goed met wat aanpasssingen in de douche en mijn man die ook even moest wennen ging het steeds beter. De operatie zelf is meegevallen ik heb zelfs op de monitor meegekeken omdat het roesje niet werkte bij mij en ik dus wakker bleef. Maar daarna ben je héél erg onzeker op je benen en natuurlijk heb je ook pijn en nu maar flink oefenen om die knie weer krom te krijgen en de spieren sterker te maken. Ik lag op een zaal met nog 3 andere dames, 2 heupen en 2 knieën, we hadden best lol onder elkaar ondanks de pijn en ook de verpleging was geweldig en prima eten, niks te klagen hoor.

Zo dit was het en nu even iedereen bedanken voor alle lieve steun op mijn blog en ook nog een extra bedankje voor Gré, GerJanne en Bea waarvan ik een mooie kaart heb gekregen, erg lief van jullie en ik kreeg zelfs nog het hobbyblad "Marianne", geweldig toch allemaal.

Voordat ik het ziekenhuis inging had ik nog een kaart gemaakt voor de verpleging als dank voor de goede zorgen en heb er nog wat geld ingedaan voor de fooienpot en ze vonden het erg leuk.

Later zal ik de kaart laten zien want op dit moment lukt het even niet.

Ik probeer zoveel  mogelijk bij jullie langs te komen maar soms ben ik gewoon nog te moe maar ik doe mijn best.

Lieve groetjes Jopie