achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

woensdag 28 december 2011

Update

Hallo lieve allemaal,

Ik wil even wat van me laten horen vanuit een wit Oostenrijk. Ik hoop dat jullie allemaal leuke kerstdagen hebben gehad. Ik moet jullie bekennen dat ik hobbyspullen bij me heb maar nog niets gedaan hebt, erg hè maar er zijn zoveel andere leuke dingen te doen dat ik er nog niet toe gekomen bent misschien na Oud en Nieuw en anders laten we het gewoon liggen tot de volgende vakantie. Wij hebben de kerstdagen doorgebracht met familie van ons die hier ook zit met een caravan en het was heel gezellig, lekker gegeten e.d. Ik vind het jammer dat ik niet bij jullie kan kijken op jullie blog omdat ik niet zo'n snelle verbinding hebt en daar dan toch wel veel tijd in gaat zitten maar zodra ik thuis bent komt dat helemaal goed.

Ik wens jullie vanuit hier een hele fijne jaarwisseling toe en een gezond 2012, wat gaat de tijd toch snel hè.
Dit is onzer caravan met voortent en mijn mannetje bij de voordeur. Zo tot de volgende keer en ik wens jullie een fijne tijd met elkaar.

groetjes Jopie

woensdag 7 december 2011

weer een kerstkaartje

Goedenmorgen allemaal,

Allereerst wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor alle lieve reacties op mijn kastjes en ook namens mijn mannetje die helemaal begon te glimmen van trots, de lieverd.

Gisterenavond ben ik weer bij Wil wezen knutselen en dit is de laatste keer dit jaar omdat we er weer even tussenuit gaan naar Oostenrijk. Het was weer beregezellig en ik heb mijn houten Ikea bakjes voor de copics nu aan Wil gegeven die ook weer helemaal blij is en ook alles weer netjes kon opruimen

Deze kaart is het geworden.


Verder heb ik van de week nog een windlicht gepimpt met rood perkament papier waar ik met de cuttlebug randen in heb gemaakt met stansjes van Marianne Design. In het midden een plaklintje gedaan en huppetee klaar was tie en  's-avonds geeft het een heel leuk effect.





Dan ook nog een kaart gemaakt thuis en gisterenavond bij Wil nog wat verder afgemaakt met bloementjes e.d. dus kon hij vandaag ook op de foto.

Verder wil ik mijn nieuwe volger van harte welkom heten en ik ben heel blij met alle leuke reacties.

Bij deze kaart zit de tekst aan de binnenkant en de bovenste kaart moet ik de tekst er nog op doen.

Ik wens jullie verder een fijne dag toe, geniet er van en iedereen alvast fijne feestdagen toegewenst.
groetjes jopie

maandag 5 december 2011

Trots op mijn man

Hallo lieve allemaal,

Ik moet jullie even iets laten zien waar ik heel erg blij mee ben. Ik was al een tijdje bij Ikea aan het kijken of ze nog meer van die bakjes hadden die ik gebruikte voor mijn copics maar helaas waren ze al geruime tijd niet meer leverbaar en zat ik dus met heel veel copics van verschillende kleuren in 1 bakje en de rest lag in een la.

Nu kwam mijn man met het idee om een kastje voor mij te maken en ik moet zeggen hij is heel handig maar geen timmerman, dus ik had enige twijfels hihi. Maar goed op een gegeven moment kwam hij uit de schuur met zijn kunstwerk en het was helemaal super wat hij gemaakt had dus ik was apetrots op hem. En toen werd ik overmoedig haha en ik vroeg of hij dan ook een oplossing voor de lintjes kon verzinnen en ja hoor ook dat lukte.

Dit is het resultaat van zijn knutselen, hij trots en ik blij zoals jullie wel zullen begrijpen.

Dit is zoals het was
Dit is na het eerste copics kastje en dat was al een hele verbetering.


en dit is het eindresultaat, geweldig hè!



Ik heb zelfs nog ruimte over en dat is dus weer een reden om langs Doe@ding in Spijkenisse te gaan.

Fijne dag verder allemaal.
groetjes Jopie