achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

donderdag 22 september 2011

baby doosje

Goedemorgen allemaal,

Van de week heb ik dit doosje zitten maken. Het doosje zelf had ik in een setje van 3 verschillende maten bij Ikea gekocht. Een kennis van ons wordt Oma en ze vond het zo'n leuk doosje om er voor haar kleinkind  iets leuks in te doen. Eigenlijk was het bestemd voor iemand anders die Oma werd maar daar maak ik wel een nieuwe voor zo ben je lekker bezig haha.

Ik heb een roosje gemaakt met de pons van Joy crafts en verder papier uit een blokje waarvan ik de naam niet meer weet. Het roosje wat versiert met stickles en wat baby plaatjes erop geplakt. De randen van het doosje heb ik eerst met een stift in de kleur van het papier gemaakt. De stempel en plaatjes gekleurd met mijn copics.

Verder wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de lieve reacties en ik hoop dat jullie dit ook weer leuk zullen vinden.

Fijne dag verder en lieve groetjes,
Jopie



vrijdag 16 september 2011

Hartelijk gefeliciteerd met Merci chocolade

Goedemorgen lieve bloggers,

Iedereen die mij een lieve reactie heeft gestuurd op mijn vorige kaart hartelijk bedankt ben er erg blij mee.

Hier weer een Merci kaart/doosje, ja ik kan er geen genoeg van krijgen hihi,  ik vind het zo leuk om te maken en ook om weg te geven. Ik krijg er dan ook veel leuke reacties op.

Het papier wat ik gebruikt hebt is uit een Pretty Paper Bloc van Marianne Design, op de voorkant zijn de hoekjes en de vlinders van Unique, de stempel weer ik niet meer.
In de binnenkant heb ik hoekjes uitgestanst en uitgeknipt omdat het eigenlijk geen hoekjes zijn. De takjes rond de bloemen is een swirl die ik in stukjes heb geknipt, bloemen uitgestanst en de stempel is van Nicole en verder wat glittersteentjes hier en daar.

Hopelijk valt ook deze weer in de "smaak".

Fijne dag verder en geniet nog van het beetje zon vandaag.
Groetjes jopie


dinsdag 13 september 2011

Hartelijk gefeliciteerd

Goedemiddag lieve bloggers,

Iedereen weer héél erg bedankt voor de lieve reacties allemaal. Gisterenavond, zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik weer bij Wil wezen knutselen. Nu had ik thuis al een beetje alles voorbewerkt dus hoefde ik de kaart alleen maar in elkaar te zetten en heb verder nog een Merci doos/kaartje gemaakt, ik blijf ze leuk vinden om cadeau te geven.
Toen ik de kaart op mijn blog wlde zetten heb ik het kaartje van het fototoestel per ongeluk in het verkeerde gaatje gestopt, een veel te groot gat en natuurlijk verdween dat kleine kaartje in mijn computer, balen....... Ik moest wachten tot mijn man kwam om hem er uit te halen voordat ik hem aan jullie kon laten zien maar uiteindelijk is het dan toch gelukt pffff.

Nou ik hoop dat jullie ook deze weer leuk vinden. Ik doe met deze kaart mee met een challenge bij Stamptacular Sunday Challenge (wat een naam) en ga nu voor mijn eten zorgen anders krijgen we problemen.. hihi.

Fijne dag nog verder en tot blogs.
groetjes jopie

vrijdag 9 september 2011

trouwkaart

Goedemorgen dames,

Ik was vanmorgen al vroeg bij de kapper vanwege de trouwerij van mijn nichtje Joyce, de dochter van Wil, die vandaag gaat trouwen met haar grote liefde Martijn. We mogen de hele dag mee met de trouwerij en vinden het super lief van hen. Jammer dat het nu een beetje regent maar hopelijk is het vanmiddag beter als de trouwerij begint.

Ik heb voor hen een kaart gemaakt en die kan ik er nu gerust opzetten want vandaag hebben ze het toch veel te druk om op internet te kijken. Deze kaart had ik al enige tijd geleden gemaakt maar ik heb gisteren nog de binnenkant versiert, wel eenvoudig gehouden omdat ze daar wel van houd. Aan de rechterkant heb ik een gedichtje geplakt en links een persoonlijke tekst geschreven.

Nu ga ik me omkleden en opmaken voor het grote feest van vandaag en dan naar mijn zus Wil om de rest van de familie te zien.

Verder iedereen hartelijk bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige creatie en ik lees ze altijd met veel plezier.

Fijne dag verder allemaal en laat even weten wat jullie van deze kaart vinden.
groetjes jopie


dinsdag 6 september 2011

2e Merci kaart-doosje

Goedemiddag dames,

Wat hebben we weer een p...  weer, al die regen en wind nou zeg maar gerust storm. Ik woon buitenaf en ons huis ligt nogal open dus we vangen de volle laag, maar goed, lekker weer om te knutselen.

Gisterenavond is Wil, na lange tijd, weer gezellig op visite geweest met haar man dus was het weer feest voor ons. Omdat ze het erg druk had gehad en ze mijn vorige Merci kaartdoosje zo leuk vond hebben we samen er nog een gemaakt. Ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind om ze te maken en ik heb er ook veel succes mee gehad de vorige keer, dus zodoende.

Hier is dan mijn versie en ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden alleen wist ik niet dat bloemen kleuren zo moeilijk was dus als er dames zijn met tips, ze zijn van harte welkom.

Nou fijne dag verder en tot blogs.
groetjes jopie



zondag 4 september 2011

zakdoekendoosje

Goedemorgen lieve bloggers,

Vandaag is voor mij en mijn man een feestelijke dag we zijn namelijk 48 jaar getrouwd vandaag en jaja nog steeds ben ik erg blij met hem en hij met mij ook hoor.

Van de week dit zakdoekdoosje eens zitten uitproberen. Ik had de beschrijving van Daatje gekregen, Daatje erg bedankt ik ga er zeker nog meer van maken want ik vind ze erg leuk en met de a.s. trouwerij van mijn nichtje in het verschiet heb ik misschien wel een zakdoekje nodig, hihi.

Maar alle gekheid op een stokje ik hoop dat jullie dit probeerseltje ook leuk vinden..

Fijne dag verder en geniet er lekker van.
groetjes jopie